“Grutto”

Indeling

Het huisje is voor maximaal 2 volwassenen plus 1 kindje tot 2 jaar.
Woonkamer, aparte keuken met douche en separaat toilet, 1 slaapkamer met twee eenpersoons bedden met vaste wastafel met warm en koud water. De bedden zijn voorzien van 2 x 1-persoons vierseizoenen dekbed.

“Karekiet”

Indeling

Halletje met douche/toilet, woonkamer met open keuken en open trap naar de bovenverdieping. Boven 1 slaapkamer met een tweepersoons bed met vaste wastafel met warm en koud water en 1 slaapkamer met twee eenpersoons bedden. De bedden zijn voorzien van (1x 2-persoons en 2 x 1-persoons) vierseizoenen dekbedden.

Voorzieningen:
Er is centrale verwarming, televisie met kabelaansluiting en een dvd speler. Draadloos internet. In de keuken vindt u een koffiezetapparaat, waterkoker en een combimagnetron.
Er is een beschutte tuin met terras voorzien van tuinmeubelen, de kussens voor de tuinstoelen vindt u in de berging. Hier is ook de wasserette waar u gratis gebruik van kunt maken. Er is een wasmachine, centrifuge, wasdroger en strijkgerij.
Achter de berging is plek om fietsen te stallen.

Huurartikelen:
Linnengoed, handdoeken en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.
U kunt het ook bij ons huren, dat geldt ook voor een kinderbed, -stoel , of -box.
Wij verzoeken u dit indien gewenst van te voren aan ons door te geven.

Parkeren:
Bij aankomst en vertrek kunt u de auto bij ons in de oprit zetten voor het in- en uitladen van uw spullen. Parkeren (met Parkeervignet) kunt u direct aan de overzijde van de weg.

Heeft u (nog) geen P-vignet dan kunt u in overleg bij ons parkeren.

Roken is in onze huisjes niet toegestaan.

Huisdieren (max. 2) zijn welkom. Wij verwachten wel van onze gasten dat ze voor vertrek alle haren en andere sporen van hun huisdieren verwijderen.